MENU

 
POLÉVKY: 
 

HOVĚZÍ VÝVAR /1,3,9/

RYNDERBRUHE /1,3,9/

80 KČ

DLE DENNÍ NABÍDKY /1,3,9/

TAGLICHES ANGEBOT /1,3,9/

80 KČ

PŘEDKRMY:

 

ŠKVARKOVÁ POMAZÁNKA /3, 7, 10/

KNISTERAUFSTRICH /3, 7, 10/

90 KČ

UZENÝ LOSOS S RICOTTOU, RUKOLOU A TOASTEM /1, 4, 7/

RAUCHERLACHS MIT RICOTTA, RUCOLA UND TOAST /1, 4, 7/

 

150 KČ

HLAVNÍ JÍDLA

HOVĚZÍ CHESSEBURGER, ČERVENÁ CIBULE, AMERICKÉ BRAMBORY /1, 3, 7, 10, 11/

RINDFLEISCH CHESSEBURGER, AMERIKANISCHE KARTOFFELN /1, 3, 7, 10, 11/

310 KČ

FLANK STEAK S PEPŘOVOU OMÁČKOU, PEČENÉ BRAMBORY /9, 12/

FLANK STEAK MIT PFEFFER SAUCE, BRAT KARTOFFELN /9, 12/

350 KČ

CANDÁT S KOPROVOU OMÁČKOU A TARHONOU /1, 3, 4, 7/

ZANDER MIT DILLSAUCE UND EGG BARLEY /1, 3, 4, 7/

365 KČ

VEPŘOVÁ ŽEBRA V MEDOVÉ MARINÁDĚ, COLESLAW /7, 9, 10, 12/

SCHWEINERIPPEN IN HONIGMARINADE, COLESLAW /7, 9, 10, 12/

 

295 KČ

K PIVU: 

CIBULOVÉ KROUŽKY S ČESNEKOVOU OMÁČKOU /1, 3, 7/

CWIEBELRINGE MIT KNOBLAUCHSAUCE /1, 3, 7/

 

95 KČ